Een rolstoelbus voor Ian

 

Evy heeft een droom, een droom voor haar broertje Ian.

Om deze droom werkelijkheid te maken hebben wij jullie hulp nodig.

Ian is een vrolijk en opgewekt jongetje van 7 jaar. Maar helaas heeft Ian Duchenne, een progressieve, fatale spierziekte. Zijn spieren worden langzaam afgebroken, waardoor hij steeds meer rolstoelgebonden zal zijn.
Ian krijgt binnenkort een nieuwe handbewogen rolstoel met elektrische ondersteuning op de wielen, omdat zijn huidige rolstoel te klein is geworden en hij met zijn huidige rolstoel niet zelfstandig naar buiten kan. De nieuwe rolstoel past helaas niet in onze huidige auto en de rolstoel is qua gewicht (1 wiel weegt 11kg!) ook nauwelijks meer alleen in de auto te tillen. Dit wil zeggen dat we voor de normale ritjes naar het ziekenhuis, de winkel enz. met twee volwassenen moeten zijn. We willen de wereld van Ian niet beperken.

Wij hopen met jullie hulp zo snel mogelijk passend vervoer voor Ian mogelijk te maken.

Om dit doel te bereiken zijn er spontaan een aantal acties opgezet. Zo heeft “BLA BLA Beads” een actie opgezet om armbandjes te maken en de opbrengst hiervan volledig te doneren aan ons. ZiachDave heeft zijn CD ter beschikking gesteld. Ook hiervan gaat de volledig opbrengst naar de rolstoelbus voor Ian. Fantastisch! Alle producten zijn te vinden in de ‘Shop’.

Wil je graag iets doneren, dan kan dat ook via: https://www.doneeractie.nl/een-rolstoelbus-voor-ian/-17320

Heeft u tips over het opzetten van een actie of heeft u zelf een leuke actie opgezet, dan horen wij dat natuurlijk graag!

Alvast hartelijk dank!

 

 

Update 11 juni 2018
En toen ging het ineens héél snel…

3 Maanden geleden zijn we gestart met ons doel om de droom van Ian uit te laten komen; de rolstoelbus.
Vol vreugde en opluchting kunnen we melden dat we het doel, met enorme dank aan jullie, bereikt hebben. Vorige week hebben we een rolstoelbus aangeschaft! Er moeten nog wat aanpassingen gedaan worden, maar we kunnen Ian zonder zorgen met de rolstoel vervoeren.

Allemaal dankzij de verkoop van de armbandjes van “BLA BLA Beads”; De verkoop van de CD van ZiachDave; de gulle donaties via zowel onze eigen site als de persoonlijke pagina op doneeractie.nl; Een fantastische donatie van “Care For Life” en de Gemeente Horst a/d Maas. Tevens onze speciale dank aan de Spoedeisende Hulp van het Laurentius Ziekenhuis in Roermond voor de gulle donatie. Ook willen we iedereen bedanken die er, op welke manier dan ook aan bijgedragen heeft om deze actie tot een succes te maken.

Om Ian het leven te geven waar hij recht op heeft, zullen we ons altijd blijven inzetten.
De armbandjes zullen we de komende tijd blijven aanbieden, echter zonder het welbekende doel. De donatieknop en de CD zijn inmiddels verwijderd.

Namens ons, Mike, Jessy, Evy en Ian, willen we iedereen enorm bedanken voor alle steun. Zonder jullie hadden we het doel niet kunnen bereiken. Weet dat we voor jullie klaarstaan, indien jullie onze hulp nodig hebben!
nl_NL
en_GB nl_NL