Een rolstoelbus voor Ian

 

Evy heeft een droom, een droom voor haar broertje Ian.

Om deze droom werkelijkheid te maken hebben wij jullie hulp nodig.

Ian is een vrolijk en opgewekt jongetje van 7 jaar. Maar helaas heeft Ian Duchenne, een progressieve, fatale spierziekte. Zijn spieren worden langzaam afgebroken, waardoor hij steeds meer rolstoelgebonden zal zijn.
Ian krijgt binnenkort een nieuwe handbewogen rolstoel met elektrische ondersteuning op de wielen, omdat zijn huidige rolstoel te klein is geworden en hij met zijn huidige rolstoel niet zelfstandig naar buiten kan. De nieuwe rolstoel past helaas niet in onze huidige auto en de rolstoel is qua gewicht (1 wiel weegt 11kg!) ook nauwelijks meer alleen in de auto te tillen. Dit wil zeggen dat we voor de normale ritjes naar het ziekenhuis, de winkel enz. met twee volwassenen moeten zijn. We willen de wereld van Ian niet beperken.

Wij hopen met jullie hulp zo snel mogelijk passend vervoer voor Ian mogelijk te maken.

Om dit doel te bereiken zijn er spontaan een aantal acties opgezet. Zo heeft “BLA BLA Beads” een actie opgezet om armbandjes te maken en de opbrengst hiervan volledig te doneren aan ons. ZiachDave heeft zijn CD ter beschikking gesteld. Ook hiervan gaat de volledig opbrengst naar de rolstoelbus voor Ian. Fantastisch! Alle producten zijn te vinden in de ‘Shop’.

Wil je graag iets doneren, dan kan dat ook via: https://www.doneeractie.nl/een-rolstoelbus-voor-ian/-17320

Heeft u tips over het opzetten van een actie of heeft u zelf een leuke actie opgezet, dan horen wij dat natuurlijk graag!

Alvast hartelijk dank!

 

 
nl_NL
en_GB nl_NL